Det behövs varma overaller och bra skor när man ska åka upp till Norrland. 
I väskorna finns allt som behövs för en veckas äventyr.

När mamma och pappa ska åka till Vietnam så får barnen passa på och ha det mysigt med farmor och farfar i Kramfors. Jag tror att barnen tycker det ska bli lika roligt och spännande att få vara på sitt äventyr som vi tycker att det ska bli att få åka till Vietnam.

Roligt med pysselböcker och många klistermärken.

Resan till Kramfors tar ca 6 timmar, ibland blir det tåg +buss och ibland bara tåg. Den här gången blev det tåg och buss med byte i Sundsvall, man får inte missa att det är någon kilometer mellan tågstationen och bussterminalen. Vi stod lugnt kvar vid tåget och trodde bussen gick utanför så det blev lite bråttom att komma fram till bussen.

Solen är härlig förutom när den skiner på iPaden.

Sex timmar tar ändå lång tid på resande fot. Jag är glad över att jag har barn som lätt kan sjunka in i sitt eget och vill sitta och rita, pyssla eller kolla på film en stund. Men även för dem så blir det tillslut tråkigt med en skärm… eller så tog batteriet slut. Haha!

Nu sitter jag på tåget tillbaka och har då sammanlagt varit ute och åkt under 12h, sedan är det bara hem och packa klart det sista innan det är dags att åka till Vietnam.

Write A Comment