Idag fick jag och Ylva en supermysig eftermiddag tillsammans när lillasyster Tyra var hemma hos en kompis och lekte. Vi bestämde oss för att äta asiatiskt tillsammans och sedan avsluta med glass.

Ramen, min favorit när det är lite kyligt.

Det är inte ofta som vi får tid bara vi två en stund, så vi njöt båda av varandras sällskap och den goda maten. Vi passade på och prata om skolan och om hur det går på träningen innan det blev efterrätt.

Ylvas egna konton

Ylva har ganska nyligen fått ett eget instagram, tiktok och youtube-konto. Hon tycker det är jättespännande och vi spelar in material tillsammans och jag hjälper henne att lägga upp videos och bilder som hon har godkänt i förväg. Hon lär sig mer om hur man gör, men vi har hennes videoskapande tillsammans och hon kommer inte få lägga upp eget material.

@ylvasworld

Yolo! Jag övertalade mamma att köpa glass på Stikki Nikki. 💕#yolo #levnudösen #stikkinikkigelato #fyp #foryou #foryoupage

♬ Lev nu dö sen – Miss Li

Ylva hälsar att hon skulle bli superglad om ni vill följa henne.

Ylvas instagram, youtube och tiktok.

Write A Comment