Min man älskar Trocadero Zero, även om han är lite besviken över att de missade chansen att döpa favoritdrycken till TrocaZero. Haha!

När vi först kom upp till torpet var det första han gjorde att åka iväg till affären och köpa ett gäng flaskor. Men det var fler som var törstiga i värmen och flaskorna tog slut på affären, så efter att vi förbrukat vårt lilla lager var hans tvungen att välja Sprite Free, för det kommer ju inga varuleveranser på helgerna. Så när vi åkte till Sundsvall för att handla slog han på stort och köpte 30 flaskor, inget mer… resten av shoppingen stod jag för.

Shopadero

Just nu har Trocadero en kampanj där man kan köpa prylar med koder som finns i korkarna, shopadero, och jag har precis lagt en beställning. Det blev Boxadero (kalsonger), en Sjaladero (scarf) och så kunde jag inte låta bli att köpa en Tumtrocadero som kan användas på kommande byggprojekt.

Lånade bilder från Shopadero.nu

Tyvärr var Tröjadero (t-shirt) och Hoodadero (hoodie) slut att köpa med korkar. Så synd, för jag vet någon som hade varit stolt i en.
Men inget att vara ledsen över när Trocaderolagret är fullt. Nu när trädäcket är klart så återstår bara att gräva ett djupt hål i marken för att förvara och kyla makens burk-Trocadero.

Lånade bilder från Shopadero.nu

Panta mera…

Nu när jag shoppat och registrerat in alla koder så är det dags att panta. Det blir nog en Trocadero isglass, vad annars ska man köpa för panten? 🙂

Prioriteringar…

Trocadero och vatten i vårt förråd, så än går det ingen nöd på maken.
Vilken är din favoritdryck? Hoppas att ni har en fin dag allihop.

Write A Comment