Myran kom i säng lite för sent igår, vi hade glömt att duscha och det går liksom inte att starta den bästa dagen med att vara smutsig i håret. (tycker mamman iaf, Myran hade nog klarat sig hur bra som helst..)

Så nu på morgonen vaknade alla på toppenhumör. Måndagsfeeling liksom! Ylva är morgonpiggast av oss alla och vinkade hejdå innan vi fått bort gruset ur ögonen. Tyra som hade slagit upp ögonen och ropat ”Jazz!!” kan nog bäst beskrivas som överpeppad. Den här veckan ska Myran och hennes kompisar prova olika dansstilar. Så morgonens mission var att köpa en frukt till eftermiddagens jazzlektion på Base23. En supertaggad 5-åring gick därför in på Urban Deli för att köpa en frukt själv med mitt betalkort i högsta hugg.

– Kommer snart! Jag ska inte tappa kortet mamma! sa hon glatt och sprang in i butiken.

En stund senare kom hon ut med ett rött äpple.

– Jag betalade inte mamma! Jag fick äpplet av han i butiken. Han frågade om äpplet var till mig och det sa jag och så sa han att jag kunde få det! Det var inte det finaste äpplet för det är så varmt, så det var nog därför jag fick det. Jag sa tack med min sötaste röst och sen sa jag hejdå. Det här är den bästa dagen! Jag älskar den här dagen! Jag älskar han i affären, han var så snäll!

Känner att en 5-årings entusiasm kan vara den finaste och gladaste som finns. Hur kan man inte bli glad av den. Sen blev det frukost och så lyckades vi ändå bli 15 minuter sena till lämningen, man måste ju ha en fläta på den bästa dagen. Tur att vi inte behövde jaga ikapp förskolegruppen den här morgonen. Det hade definitivt gjort den bästa dagen lite mindre bra.

Write A Comment