Efter att vi grävt en stund i hettan, det var över 30 grader i skuggan, så bestämde vi oss för att åka och bada. Vi åkte till Gissjön, en liten badplats ca en kvart från oss. Det är oftast lugnt, badplatsen har en sandstrand och långgrunt vatten.

När man har stått och svettats i solen var det här rena himmelriket.
Här kommer en liten kort video från stranden. Så härligt!

När vi kom tillbaka från stranden började vi förbereda för att grilla korv. Jag och svärmor tog varsin bil till en loppis, där jag fyndade lite fina saker till torpet.

När vi kommit tillbaka från loppisen så fanns det grillade korvar som precis blivit klara och kvällssolen var helt underbar. Jag älskar ljuset här på torpet. Ljusa kvällar och nätter och solen som bara är nere några få timmar.

Jag fick även hjälp av svärmor att stötta upp humlen som växer invid huset. Jag trodde faktiskt att den dött, men den hade tagit sig ordentligt, så jag tror att den kommer fortsätta att växa nu när den fått lite störar att klättra på.

En riktigt härlig dag då vi fick mycket gjort på gården, samtidigt som vi badade och hade det trevligt.

Write A Comment