Ja nu är vi här, sista veckan på semestern och massor med påbörjade projekt som vi försöker få klara innan det är dags att återgå till vardagen.

Prioriteringar på vad som hinns med

Vi vill som vanligt få mer gjort än vi har tid till och vi har inte haft vädret på vår sida den här sommaren. Veckan ser ostadig ut och vi har massor av målning kvar att göra… med långsamt torkande linoljefärg. Det blir en rysare…

projekt colorama
Sista-minuten-shopping på Colorama.
projekt sitta i bilen
Lindrev, vindpapp och linoljefärg är tråkigt, bättre att kolla på Netflix.

Resa hem sista dagen?

Vanligt brukar vara att vi åker hem natten mot jobbdagen och vi börjar dagarna i Stockholm med obefintlig sömn och ett berg av tvätt. Det kommer inte fungera den här gången för Ylva ska gå på Mudo Academys sommarskola och maken börjar arbetsveckan med att inte komma hem på två veckor. Så vi planerar att köra hem redan på fredag…

Hur ska vi komma hem?

Ja förutom att vi har tusen saker att göra så har bilen gått sönder och vi har letat efter vad som kan vara fel i flera veckor. Förhoppningsvis har svärfar hittat lösningen så att vi kommer hem. Imorgon vet vi om bilen vill starta för oss.

Årets återkommande löfte…

Nästa år så stressar vi inte med allt i sista sekunden och startar inga nya projekt sista veckan. (Så sa vi förra året, och året innan med, men det har vi förträngt nu.) När vi plockade in för kvällen så såg huset ut som om vi håller på och river det, jag hoppas verkligen att vi hinner klart.

Idag har vi målat fotbräda, lyft in fönstren så att de får torka och bytt ut ruttet trä. Inatt sover vi med en presenning för fönstret. Hoppas vi kan sätta tillbaka det snart, det är lite kyligt och blåsigt ute inatt och jag hör vinden ta tag i presenningen. Hoppas att den sitter kvar till imorgon.

Nu ska jag försöka sova! Godnatt!

Write A Comment