Gräva upp rötter, grästuvor och jämna ut för att få en plan yta.

Platsen vi valt för vårt trädäck såg ganska plan ut när vi började planera. Nu när vi börjat gräva ut inser vi att ytan har en lutning ner mot ängen. Lite kommer vi kunna justera med grus, men det blir en del grävande.

Idag började vi med att mäta upp och gräva ut formen på trädäcket, så att vi får en känsla av hur det kommer bli.

Det är så roligt att hundarna kan gå lösa på gården och om de vill kan de pyssla med sitt och gå och nosa runt. Men oftast är de nyfikna på vad vi gör och Leia var precis mitt i grävandet hela tiden. Så fort vi grävde upp en tuva ville Leia lägga sig ner i den, jag vet inte om hon ville svalka sig i hettan eller om hon bara ville mysa bland lös gjord. Haha, det försvårade arbetet lite, men var väldigt gulligt.

Vi tog en paus och åkte och badade, men Valle fick ett ryck på kvällen och grävde upp hälften av ytan i ett svep. Jag blev superimponerad över att han orkade i värmen.

Imorgon fortsätter vi gräva vidare, för vi har bokat en grusleverans och vill bli klara med grävandet tills den kommer.


Lite statistik:
Antal dagar grävande: 1


Write A Comment